torsdag den 30. september 2010

Undskyld hvornår skete det lige?

Det er ikke fordi jeg sys den her sang er god... Det er heller ik fordi musikvideoen er synderligt kunstnerisk, ej heller er det teksten.. men! PRØV LIGE OG SE DEM!! Hvornår er Nik og Jay blevet SÅ lækre?? Den havde jeg godtnok ik set komme... TAK TIL KINKY for at gøre mig opmærksom på den!



Fordi nøgne mænd.. det er VIRKELIG noget jeg sætter pris på!

Især nu hvor jeg ikke må røre:D

10 kommentarer:

  1. Jeg kommer til at tænke på 300 (filmen) hver gang jeg ser den. Gad vide om de ikke har brugt nogle af de samme grafiske moduler til genoptegning?

    SvarSlet
  2. det er da LIGEMEGET Leo!!! SE DEM LIGE!!!

    :D ej det virker jo urealistisk at de alle tre skal være så sindssygt veltrænede.. men mandesnoller det er det godtnok!

    SvarSlet
  3. OMG!!! Ham der jay...Øj, det klær ham godt nok at være kommet ud af de baggy bukser og capen lidt på skrå!! Uventet! Tak for den, LPM!

    SvarSlet
  4. Anytime KlunteTrunte.. det var simpelthen for godt til at holde for mig selv!!!

    SvarSlet
  5. Hmmm... glemmer altid hvor passende det er, at jeg bliver kaldt Leo - til det sker ifbm 300.

    THIS IS SPARTA!

    SvarSlet
  6. Ha ha.. Du har simpelthen givet dette indlæg etiketten "Snack"! :-) Sådan! Det siger alt.

    Og mht. at du for tiden "ikke må røre", så kan jeg afsløre, at man i mit daglige arbejde, som jurist, bruger man meget begreber som "hovedregel" og "undtagelser" i regler OG AFTALER.

    F.eks. kunne man her sige:
    HR: Som hovedregel lever du pt. i cølibat og må ikke være sammen med nogen mænd.
    U1(undtagelse nr. 1): Nick
    U2: Jay
    U3: Burhan G

    Derudover tror jeg nu faktisk ikke, at der er brugt særligt meget grafisk retouchering i den video. Selvfølgelig er lyssætning mv. lavet så de fremstår så perfekt som muligt, men tror helt seriøst, at det reelt er deres ægte kropsbygning.

    Mvh. Cartman

    PS: Og tak fordi du introducerede begrebet "mandesnoller". Der går dog desværre nok lidt tid inden Haribo begynder at lancere det produkt. Og hvad er den kvindelige equivalent til "mandesnoller"?? "pigeguf"???

    SvarSlet
  7. Faktisk så er udtrykket "snack" et som fodboldvennen bruger på de piger han synes er lækre, hvorimod vi piger indtil videre har brugt mandesnoller.. jeg synes jo bare godt man kan være en snack når man er en mand!? Faktisk gav det mig lige en ide til et indlæg det der.. fordi fodboldvennen er bestemt et syn værd når han "snacker"

    Jeg synes det lyder fuldstændigt fremragende med enkelte juridiske undtagelser, desværre blev aftalen udpenslet helt ned i detaljer dengang da vi indgik den. Den eneste undtagelse fra reglen er alenesex... Og deeet kan hverken Nik, Jay eller Burhan G vist karakteriseres som. Desværre!

    Men måske man faktisk skulle kontakte Haribo? Eller BonBon, det er jo dem med de sjove navne. Små velformede vingummier i mandeform ville bestemt ikke være at fornægte!

    SvarSlet
  8. Vil glæde mig til dit kommende indlæg om fodboldvennen og "snacking".

    Mht. lanceringen af "mandesnoller" hos BonBon eller Haribo, så åbner det op for en hel verden af kreative reklameslogans. F.eks.
    - "Mandesnoller: når du er sulten for sjov". eller
    - "Mandesnoller: smelter i munden og i hånden", eller
    - "Mandesnoller: slikket med det hårde ydre, bløde center, og som går direkte til bagdelen".

    Evt. med en advarsel på posen:
    - "Advarsel: Mandesnoller kan indeholde graviditetsfremmende stoffer. Bør indtages i forsvarlige mængder, da det ellers kan forårsage ømhed".

    SvarSlet
  9. mvh. Cartman (glemte lige at signere sidste "besked")

    SvarSlet
  10. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

    ELSKER dine slogans!

    LMP

    SvarSlet