tirsdag den 6. juli 2010

Tillykke til mig!!

Idag er det bloggens fødselsdag.. hurra Hurra HURRA:)

Den har nu eksisteret i 2 mdr, og er blevet beriget med ikke mindre end 5 læsere i den periode! Tak til jer alle 5 fordi i gider læse mine skriblerier, mine strøtanker, mine frustrationer og mine bekymringer. Jeg skriver jo ikke for jeres skyld, men for min egen, men hvor er det fantastisk at få lidt feedback ind i mellem!

Så altså.. 2 months down, years to go;)

Jeg glæder mig allerede..

6 kommentarer:

  1. Tillykke! - en fornøjelse at læse med ;)

    SvarSlet
  2. Tillykke! Jeg synes jeg bliver glimrende underholdt og udfordret af at læse din blog!

    SvarSlet
  3. Tillykke med fødselsdagen til dig og din blog. Jeg glæder mig allerede til at læse mere om 21 årige fyre, tjenere, forvirring, singleliv og moderrollen. You just keep it coming :-)

    SvarSlet
  4. Tak!! Hvor er i bare søde altså:)

    Fedt at høre at i også får noget ud af det!!

    Knus fra mig

    SvarSlet
  5. Jamen også tillykke fra mig. Jeg synes, det er befriende at læse om en ung mor, der dels skriver om mor-ting, som også kan finde ud af at leve livet udenfor hjemmets 4 vægge og sidst men absolut ikke mindst, kan finde ud af at kigge kritisk og selvironisk på sig selv bagefter. Lidt i modsætning til de sukkersøde FB-opdateringer, som du selv har kommenteret, hvor man kun får den perfekte glasur, men intet af den brændte bund :-)

    SvarSlet
  6. tak! Jeg synes også jeg forsøger at afbalancere de forskellige dele af mit liv, så det giver mening for mig. At jeg er mig først, og derefter mor, single osv.. Jeg hader jo lige netop de der sukkersøde facader. Ingen mennesker, ingen liv kan ærligt leves sådan. Så masser af brændt bund herfra!

    Og ja, selvironi er en god ting;)

    SvarSlet