mandag den 19. juli 2010

@Leoparddrengen

Leo har beæret mig med at lave et helt blogindlæg, som kun handler om... MIG! Det kan man jo kun elske ham for, og jeg har derfor besluttet mig for at løfte sløret og svare på hans spørgsmål

Little Miss Phoenix er en kombination af, at jeg er kæmpe projekt X (x-men) fan og at det ALTID har været Jean Grey der var min favorit.. ihvertfald indtil jeg blev voksen og så Hugh Jackman som Wolverine;) og at jeg rent faktisk har en pænt stor tatovering af lige netop en føniks. Den er selvfølgelig blevet lavet fordi jeg, ligesom føniksen, har skullet rejse mig fra min aske.. Jeg går ud fra at du kender historien? :)

As for superhelteportrættet, så er det et nej.. hun er ikke kendt, det er derfor hun er "min" jeg fandt hende engang da jeg googlede noget helt andet, og synes hun portrætterer min indre superhelt fuldstændig fantastisk!

Synes faktisk det er nogle interessante spørgsmål, og så fik i også lige lov til at krybe lidt længere ind under huden på mig:)

9 kommentarer:

 1. Takker ærbødigst for svar - jeg har jo også altid haft et godt øje til ms Grey - og altså også den alternative virkeligheds datter Rachel. (Men skal indrømme, jeg ved ikke hvordan historierne fortælles i tegneserien i dag, jeg har vist ikke læst dem siden i 80'erne.)

  Og, jo, føniksen er jo netop også noget jeg genkender, så derfor nysgerrigheden på navnet...

  SvarSlet
 2. Jeg skal ærligt indrømme at jeg heller ikke har læst dem siden hmm det må blive midt 90'erne, men jeg ELSKEDE dem, og filmene er også blevet set så mange gange at jeg stort set kan alle replikkerne.. Nørd.. I know

  Og jeg gik egentlig også ud fra at det var derfor du studsede over navnet, fordi du vidste hvad det er. Der er ellers usandsynligt mange mennesker som faktisk ikke kender den. Og derfor aldrig fatter meningen med min tus..

  SvarSlet
 3. Og jeg gad virkelig godt se tatoveringen :D

  SvarSlet
 4. et styk billede tilføjet for at tilfredsstille Inannas nysgerrighed;) Den er meget rød, og brandny, men den kan da ses...

  Og ja man er da en rigtig havnearbejder med sådan en ik?

  SvarSlet
 5. Taaaak jeg er også usandsynligt glad for den:)

  SvarSlet
 6. (Og så var der en længere kommentar der forsvandt, her?! Men det var bare lidt nørderisk undren over at Phoenix ikke er mere kendt, for filmene var jo ret populære - hvilket så gik over i, at jeg godt kunne lide udførelsen af Dark Phoenix i III'eren, og fik kuldegysninger i slutningen af II'eren da man aner Phoenix-silhuetten!)

  SvarSlet
 7. JAAAAH jeg ELSKER også den silhuet i vandet i 2'eren!! Men der er bare SÅ mange der slet ikke opdager den.. tro mig! For mig er det et kæmpe højdepunkt i 3'eren hvor hun opløser hele verden omkring sig, og så på grund af Wolverines kærlighed lader Jean Grey dukke op.. arhmen det holder da bare 100..

  Og selv hvis X-Men filmene ikke har gjort deres, så burde Harry Potter have udbredt en vis viden om hvad en føniks er..

  SvarSlet