onsdag den 14. juli 2010

Jeg er sgu blevet awarded!Normalt har jeg svært ved at tage sådan noget her seriøst. Det er lidt ligesom de sms'er og emails som man skal sende videre, eller de der copypaste statusopdateringer på Facebook. MEN jeg blev sgu glad da jeg læste den skønne KlunteTruntes begrundelse til hvorfor jeg skulle ha den, og derfor fortsætter jeg den.

Allerførst et tak til mine læsere!! Tænk engang at jeg efter kun 2 mdr allerede skulle have fornøjelsen af at modtage en pris. At jeg allerede nu har fornøjelsen af faste læsere. This is your award just as much as mine. Fordi en blog er kun en blog hvis der er samspil, udvikling, læring.

Så skulle man kopiere awarden.. det er hermed gjort! (look above)

Og et tak tak tak tak tak til http://kluntetrunte.blogspot.com/ og her kommer et virtuelt kram:

http://www.pcsjov.dk/webpers_place/08_smiley/smiley_Knus_og_kram.gif

3 ting man elsker ved sig selv:

Altså nu lider jeg ikke af falsk beskedenhed, så det skulle jo ik være så svært;)

1. Min humor. Som spænder fra møgplat til dybt sarkastisk.
2. Mine fregner. Ja ja nu tænker i jeres, men det er virkelig noget jeg har lært at elske ved mig selv. Og nu synes jeg de er fantastiske
3. At jeg er en nørd. og stolt af det!!

Et billede af noget jeg elsker:

Jamen så får i dem da lige.. de der unger der:) Det er et gammelt billede, men man kan da se dem´:)
Så er det meningen at man skal gi den videre til 5 andre bloggere. Og det er her jeg stejler lidt, ikke fordi jeg ik gerne vil. Tværtimod! Jeg synes virkelig der er mange fantastiske blogs, med mange fantastiske mennesker bag, men det blir sårn lidt frivillig tvang at sende den videre og videre. SÅ til dem jeg nu awarder: Tag det som den ære det er. Det er virkelig fordi jeg synes i fortjener det!! Og føl jer på ingen måde tvunget til at sende den videre hvis i ikke vil. Og ja jeg ved godt den er lyserød og lidt tøset, men jeg har altså besluttet at man godt kan gi den til mænd alliveller.. 2010, metroseksualitet og alt det der;)

1. Leo fra http://blog.leoparddrengen.dk/ fordi han fortæller de mest fantastiske løgnehistorier i nogle virkeligt underholdende indpakninger. Fordi han fungerer lidt ligesom et blogleksikon, og fordi han er lidt fantastisk faktisk.

2. Morfar fra http://hvasnakkerduom.blogspot.com/ fordi det var ham der gav mig skubbet til at begynde min blog. Fordi han er sjov, sarkastisk, sød, sær og tager sine læsere med ind i de mærkeligste kringelkroge af hans hjerne

3. DFO fra http://overblikket.blogspot.com/ fordi han er mit mandlige modstykke;)

4. Bloggalicious fra http://bloggalicious-dk.blogspot.com/ fordi hun får mig til at grine. Rigtig meget endda!

5. Drengene fra http://cocktailsogdamer.urbanblog.dk/ på trods af at den står stille lige nu, så er det et fantastisk indblik i singlelivet set fra deres perspektiv.

Jamen jeg tror da bare det var det!

Stort kram og endnu en tak til KlunteTrunte for æren:)

7 kommentarer:

 1. Tillykke og tak. Har svaret på min blog

  SvarSlet
 2. Ih tak. Må lige tænke lidt over hvad jeg skal skrive - må jo finde på nogle andre selv-elskelsesting end hvad jeg har brugt før.

  SvarSlet
 3. Jamen, så vil jeg da absolut også ønske dig tillykke og selv sige mange tak! Jeg er da utrolig glad for, at det ikke kun er mig selv, der griner af mig :-)

  SvarSlet
 4. @DFO.. lige over! Og tak for reklamen på din blog;)

  @Morfar.. selv tak;)

  @Leo.. det kan da ikke være svært at finde på noget du elsker ved dig selv?

  @Blogga.. det må du ihvertfald ikke tvivle på!!

  SvarSlet
 5. @lmp

  Det kan det være, hvis man skal findenoget nyt...

  SvarSlet