mandag den 10. januar 2011

WTF!!??

Det her http://www.victoriamilan.dk/ er en brandny hjemmeside... den kører under sloganet "Gør livet levende - ha en affære!"

Må jeg godt liiiige ha lov til at sige noget?

DET ER KRAFTEDEME DET MEST FORSKRUEDE SINDSSYGT UMORALSKE JEG HAR SET I MEGET MEGET MEGET LÆNGE!!

Hvad fanden ligner det at opfordre folk til utroskab!?

Som om de fleste mennesker ikke i forvejen har svært ved at stole på hinanden i en verden hvor utroskab er så udbredt, hvor tillidsbrud nærmest er hverdagskost, hvor skilsmisseprocenten er højere end høj.. skal vi nu også ligefrem opfordres til utroskab!?

Her går min grænse altså... jeg giver op. Verden er et forskruet sted!

9 kommentarer:

 1. De græder sikkert også hele vejen til banken... ;)

  (Jeg kan iøvrigt ikke se noget indbygget moralsk forkert i at opfordre til at have en affære - det er jo ikke til at vide om folk lever i en form for åbent forhold. Det er jo først utroskab i det øjeblik der er en aftale eller forståelse om, at der ikke må finde sidespring sted. Det gælder så ganske vist de fleste forhold, men altså.... i princippet.)

  SvarSlet
 2. ja der er vist ingen tvivl om at de kommer til at tjene kassen. Medlemsskab er så vidt jeg umiddelbart kunne forstå gratis, men mon ik annoncerne skal sørge for god indtjening!?

  Jeg er derudover enig. HVIS man har et åbent forhold, eller regler omkring det er det selvfølgelig ikke utroskab, men for det første er det de færreste der har den slags forhold, og for det andet.. har du tjekket linket ud? De opfordrer decideret folk der keder sig i deres forhold til at have en affære ved siden af.. i mine øjne er det ihvertfald moralsk forkert!

  SvarSlet
 3. Jo, jeg morede mig over linket. Og, ja, helt stuerent er det ikke. Jeg vil dog stadig mene, at det må være op til enkeltes moral, at stå imod opfordringen. Men du har ret - min tid på nettet har vist mig, at der findes nok hjernedøde folk, som hovedløst gør hvad der står på et site, blot fordi det står der. Så der skal nok være nogen der ødelægger ejet og andres tilværelse på den baggrund. Verden er mangfoldig.

  Speaking of which: du støtter dem jo faktisk ved at linke til dem - fordi deres PageRank bliver højere i følge Google. Så her ville faktisk være et godt tidspunkt at bruge et nofollow link - for jeg fornemmer på dig at du ikke har lyst til at støtte dem? :)

  SvarSlet
 4. HAHA nej tak :D

  et eller andet sted er det vel ligemeget, jeg tror på at hvis man vil, skal man også nok finde en måde, uanset om det så er via et link eller kærestens ven.. men nej jeg vil da hellere undgå at støtte op omkring noget jeg synes er forkert. Især på grund af den måde det bliver markedsført på. Kan sagtens se det paradoksale i at jeg nu er med til at skabe opmærksomhed omkring siden :D

  SvarSlet
 5. Det kan nogengange være et dilemma: to link or not to link :)

  SvarSlet
 6. ja.. overvejede også at lade være, men var simpelthen nødt til at få luft for min harme.. og der skal ellers noget til at få mig helt derud i det røde felt :D

  SvarSlet
 7. Det er en spamside, de follower og unfollower folk på twitter konstant for at folket skal klikke ind på deres side.

  SvarSlet
 8. Her er et (meget lille) interview interview med lederen af sitet. Bare for at holde dig orienteret.

  SvarSlet