søndag den 31. oktober 2010

HOVSA!!

Undskyld at der er blevet lidt længere tid imellem indlæggene... Livet har det med at komme i vejen for tiden! Men jeg vil forsøge at få normaliseret det hele indenfor nærmeste fremtid..

Men altså der skulle jo da lige en update til! Ishockey var en bragende succes på alle ledder og kanter. Jeg så ikke Eksmanden, som tilgengæld så mig, men ingenting sagde om noget som helst. SønderjyskE smadrede Esbjerg 6-0 og det var SÅ fantastisk en aften. Succes'en blev gentaget i torsdags hvor der så stod fodbold på programmet! ( I LOVE IT! ) Vi tog til Odense, og så FCN banke OB, til begges store fornøjelse.. og hey jeg var da faktisk i fjernsynet! Nå men CM sov så hjemme hos mig eftersom det er lidt tættere på Odense end der hvor han bor. Det gav en pudsig lille episode torsdag eftermiddag. Hvis du forestiller dig følgende scenarie. Det første man ser når man kommer ind af døren er: CM's tandbørste, deodorant, sko, kasket, taske og jakke. Det ligger nemlig hhv. på bryggersbordet og gulvet. Det var ihvertfald det syn der mødte Eks'en da han pludselig dukkede uanmeldt op torsdag eftermiddag for at hente nogle af ungernes ting. Vi er nok ligesom nået til at jeg er nødt til at fortælle ham om CM... uanset om jeg så er klar til det eller ej. Og det bliver en hård en... fordi så sent som i onsdags erklærede han sin kærlighed til mig, og sagde at han stadig håbede at vi kunne finde sammen. Det gør mig så ondt på hans vegne!!!

tirsdag den 26. oktober 2010

Øhh... nå... jamen... FÅRK

jeg skal til Ishockeykamp i aften! SønderjyskE mod Esbjerg. Det tegnede i forvejen til at blive en interessant aften.. det er første gang jeg skal være sammen med Chokolademanden (fra nu af CM) i fuld offentlighed, så den del blir da dejlig, og så holder vi også med hvert vores hold, og han er VIRKELIG en dårlig taber, så jeg glæder mig til at se hans reaktion når SønderjyskE voldbanker Esbjerg:D
Jeg har skaffet babysitter, en af mine klassekammerater som ungerne er HELT vilde med, der er styr på hvordan jeg kommer frem og tilbage til Vojens (Rejseplanen ftw) og alt er sådan set styr på, så tilbage sad jeg med følelsen af bare at GLÆDE mig til en rigtig god aften...

Indtil.... jeg åbnede for Facebook og læste Eks'ens statusopdatering, som lyder sådan her:
svedigt skal til ishockey kamp i aften sønderjyske mod Esbjerg tror nok lige det bliver hyggeligt!! dejlig dag til alle.
Øhh... nå.... jamen... FÅRK!!! Siden hvornår interesserer han sig for ishockey!?

Hvad fanden gør man så!? Jo man fortæller CM at Eks'en også er der i aften, man fortæller Eks'en at man også selv er der iaften... men fortæller man ham med hvem og hvorfor?

søndag den 24. oktober 2010

glad med glad på!!!

JA!! JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA

Og så lige et mere... JA!

Så er der (endelig) sket noget i min egen lille sæbeopera:D Han er gået fra kæresten og Svesken er SÅ glad.. Det er sgu da for dejligt altså! Nu har jeg de sidste 1 1/2 måned fulgt og følt op og nedture, håb, frygt, begejstring og ægte teenageforelskelse fra sidelinjen... Jeg har grædt med hende, grint med hende og vendt alle aspekter, krydset mine fingre og håbet at han også ville indse hvor rigtige de er for hinanden. Og nu kan de endelig få hinanden.. Happily ever after siger jeg bare!!

Og på tirsdag skal jeg se ishockeykamp med ham der Chokolademanden.. og det glæder man sig da godtnok også liiiige lidt til!!

Og jeg var til fest igår, hos Fodboldvennen, sammen med alle drengene.. og det var fuldstændig lige så sindssygt og sjovt som det plejer.. Hehe.. Fodboldvennen siger jeg er en levende legende!

Og d. 5 skal jeg til koncert med ham der Chokolademanden, og det foregår da sådan set lige i Esbjerg, og øhm der skal vi så sove hos.... hans mor

Og ungerne er bare totalt skønne. De har været på weekend hos deres mormor, og nu sidder de bare og ser Turtles. Sønnen havde VIRKELIG savnet mig

Og jeg har også set film med en ven nede fra skolen, en rigtig god film faktisk

Og Leo..... DEN VAR FANTASTISK!! (ja det er bogen jeg snakker om)

Og alt i alt... så er jeg bare GLAD med glad på:)

torsdag den 21. oktober 2010

beauty or beast?






















Tja jeg sad lidt derhjemme og tænkte... hvis Leo gerne vil se håret.. så skal han da også ha lov til det.. så altså til jer der ik ved hvordan jeg ser ud... så får i lige lov at se "giraffen" FORDI jeg er sgu altså bare glad for det hår!!! I får lige både et hvor det ligger ned og et hvor der er hanekam!

Er det ikke bare FEDT!?

og ja så er det nu vi liiige husker på at jeg havde skulderlangt hår før;)

NØJ jeg er vild med det!

LMP-out of the closet!

onsdag den 20. oktober 2010

things to do in your ferie...

NØJ hvor er det skønt at holde ferie!!!

Jeg har ungerne hele ugen, så aktiviteterne har primært stået på biograftur, lege med Bakugan, male, printe Hello Kitty farvesider ud, besøge bonusfamilie, lege lege og mere lege.. Idag blev det så tid til lidt morforkælelse. JEG HAR VÆRET VED FRISØREN! Hvis du er hankøn er det her nok ik sårn vildt banebrydende, men er du hunkøn... så vil du ku forstå min begejstring! Det er ca 1 år siden jeg er blevet klippet sidst! Mit hår havde ca skulderlængde.. og nu... HAR JEG FÅET HANEKAM!! Vi snakker millimeter kort i siderne, og så ellers en dejlig tyk manke i midten.. det lyder så grimt.. men det ser SÅ fedt ud!!
Nå udover min ENORME begejstring for det nye hår, så byder ferien også på en tur i svømmehallen, en husfremvisning, og så skal ungerne på weekend hos mormor, det er nemlig alt for længe siden sidst!

Nå men nu tror jeg jeg vil finde min bog frem igen.. Leo har anbefalet den, og jeg er blevet helt opslugt!! SÅ see ya, og håber i nyder ferien bare halvt så meget som jeg gør...

søndag den 17. oktober 2010

træt, træt, træt af det....

Jeg har for første gang siden vi gik fra hinanden været til fest med Eks'en i weekenden.. Det var en dobbelt 30 års fødselsdag hos vore fælles venner, og det var et BRAG af en fest. Jeg kørte med ham derover og hjem igen, og det gik faktisk rigtig fint. Alle hyggede sig, stemningen var i top, og det var SKØNT at se alle de "gamle" venner, som allesammen har formået at lade være med at "vælge side" som man jo ellers kan høre om i skrækscenarier.

Anyways.. alt var i store træk fryd og gammen, indtil jeg i et øjebliks opmærksomhed hørte ham sige... "ja nu er vi jo ikke sammen mere, så derfor skulle hun jo heller ik med alligevel" UNDSKYLD HVAD SIGER DU!?

Han synes åbenbart ikke der havde været nogen grund til at fortælle mig, at den kæreste som han insisterede på at slæbe med til vores søns fødselsdag efter kun 3 uger sammen, nu ik længere var hans kæreste? Nå okay...
Måske var min vrede over hans opførsel til fødselsdagen, uberettiget dengang, men det er den ihvertfald ikke længere.. Fordi desværre, så fik jeg ret. Hun holdt lige så længe som den sidste...

Det mærkeligste ved det hele var næsten.. at jeg ik engang blev vred, ik engang skuffet, bare træt. Træt indeni. Træt træt træt....

Og så magtede jeg ik rigtig at høre resten af historien... Mon ikke Datteren fortæller mig den ved lejlighed? Ellers er der sikkert en anden der gør..

lørdag den 16. oktober 2010

rooooooolig nu!!!!

Jeg har altså ik så travlt.. så hvorfor er det at alle andre har det på mine vegne?

Nu det her med Chokolademanden ik? Det er jo lige før at halvdelen af skolen har besluttet at vi er kærester.... og det er vi faktisk ikke. Ikke endnu ihvertfald. Det kommer nok, jeg er ikke i tvivl om hvordan han har det, og heller ik hvordan jeg har, men altså.... hvorfor så travlt? Stort set alle mine venner på skolen har været i gang med at "presse på". Jeg VED godt det (for det meste) er kærligt ment. Jeg ved også at det helt sikkert ser ud som om vi er kærester, og jeg ved at jeg også selv giver udtryk for at det er sådan det er, fordi det er den nemmeste måde at beskrive det på.. Men sådan rent teknisk, så har jeg bare ik travlt, jeg vil gerne ha lov til at nyde den her følelse, og give det tid. Give mig tid, give ham tid, give omgivelserne tid, give tid... Jeg er aldrig gået voldsomt meget op i prædikater, og det her er bare ik et der er vigtigt for mig. Jeg ved lige præcis hvordan han har det med mig, og han ved det samme. Og DET er det der tæller! Jeg har virkelig ikke travlt med at blive afsat, smidt i en boks, og få sat et prædikat på..

Jeg ved godt jeg selv er skyld i det. Alle kan jo se det. Og jeg skjuler det heller ikke.
Men.... giv mig tid...

onsdag den 13. oktober 2010

ELSKER den film!!!

kan i allesammen sige velkommen til Fodboldvennen?

Jeg sad og kedede mig i undervisningen idag, og så fik jeg en sms om at Cartman havde skrevet en kommentar.. uden at tænke nærmere over det, så går jeg ind og tjekker. VED SIDEN AF SIDDER..... jep i kan nok regne den ud ik? Så alle tåbelige kommentarer fremover tilskrives hermed Fodboldvennen;)

Det kommer til at betyde en ting mere.. jeg har faktisk slettet nogle af de ældre indlæg! FORDI dem skal han ik læse :D Det er der jo så en god grund til, og tro mig, i kommer ik til at savne dem, de er gamle..

LMP- over and out

Og forresten sig lige velkommen til ham.. han optræder jo flittigt herinde!

som endnu en tanke.. nej det jeg skriver kommer ikke til at ændre sig:D

mandag den 11. oktober 2010

en udspekuleret prinsesse!

jeg har da i den grad en udspekuleret datter!!!

Hun spurgte i dag om man skal være født prinsesse for at blive prinsesse? Og så gik jeg ellers i gang med at forklare om prinser der gifter sig med almindelige piger, som så bliver prinsesser.. Ja ja Frederik og Mary blev selvfølgelig brugt som eksempel. Hvad man nok skal vide inden, er at vi også har diskuteret homoseksuelle ægteskaber.. Ja pigen e,r 5 1/2!
Men i hvertfald besluttede hun sig for at hun så vil giftes med kronprins Frederik når hun blir voksen, fordi "så kan jeg blive en rigtig prinsesse med prinsessekjoler og det hele" Nå så måtte jeg ellers i gang med at forklare at Frederik faktisk er ældre end mor, og gift og har 2 børn og 2 mere på vej. "nå.... hvad hedder børnene så?" Jamen de hedder så Christian og Isabella. "er de så også rigtige prinser og prinsesser?" Ja det er de da.. "Hvad hedder dem inde i maven så?" det ved jeg ik skattepige, det finder vi først ud af når de skal døbes... "Nå........ men mor så vil jeg altså gerne giftes med prinsesse Isabella og blive en RIGTIG prinsesse med prinsessekjole... Christian er altså ik noget pænt navn! "

Dejlige unge!

søndag den 10. oktober 2010

fyldt til randen med følelser..

jeg kan næsten ik rumme flere følelser... Jeg er i forvejen fyldt af det sporadiske sindssyge der giver mig teenageflashbacks, og har som altid et svulmende stolt moderhjerte, nu ringede Svesken også. Svesken er min veninde fra klassen.. vi er blevet meget tætte, og vi følger hinandens daglige strabadser;) Hun har de sidste to måneder været forelsket i en fyr. En fyr der også har vist tydelige følelser for hende. Kender i det der med når to mennesker er sammen så gnistrer det så meget at andre mennesker endda kan se det? Sådan har det været for de to. De har aldrig været sammen, har aldrig kysset. Fordi..... han har en kæreste. I går har de så været til fest sammen, og Svesken havde endelig mandet sig op til at fortælle ham hvordan hun føler, og at hun simpelthen er nødt til at bede om noget afstand, fordi hun ikke kan holde til at de er sammen uden at være sammen. Og det gør mig bare så stolt! At hun turde kaste sit hjerte for hans fødder, at hun turde åbne op og være ærlig. At hun turde. Især fordi han selvfølgelig har det på samme måde, men ikke har villet indse det. I aften skal han så snakke med sin kæreste om det hele.. om at han har følelser for en anden. Det føles totalt som en sæbeopera, men en som jeg lever med i. Fordi hvis han sårer Svesken.. så sårer han også mig. Så jeg håber virkelig... virkelig virkelig virkelig på at få et opkald fra svesken hvor hun fortæller at han er gået fra kæresten.. de er simpelthen så rigtige sammen de to... så nu er jeg ængstelig, spændt, forhåbningsfuld og skræmt på hendes vegne...

Som sagt.. det er lige før jeg brister af følelser!!

lørdag den 9. oktober 2010

teenageloooooove :D

det her forelskelsesnoget ik? Det driver mig til VANVID!!!

Pludselig er jeg forvandlet til en elskovssyg 14 årig, der sidder henført og glor på min telefon i håbet om at min udkårne MÅSKE skriver. På trods af at jeg ved han ikke gør! Han har fortalt at han skulle besøge familie og derfor ik rigtig vil være til at fange. Jeg er bare blevet så vant til at have næsten konstant kontakt at jeg i den grad har abstinenser!! Og er der noget der bare SLET ikke hjælper.. så er det at sige til sig selv at man skal tage sig sammen.. fordi det er FÅRKING UMULIGT!! Jeg er 27 år gammel.. 27! hvorfor har logikken ikke på en eller anden måde sørget for at udradere de der teenagetilbøjeligheder når man når en alder på...25 eller noget.. Jeg kan ik forstå det. Og desværre heller ik rigtig kæmpe imod det..

NU SKREV HAN!!! Lige imens jeg sidder og skriver det her indlæg.. og så hopper hjertet engang, og smilet bryder frem. Tag dig dog sammen LMP!!

Er det virkelig sådan her hver gang man forelsker sig? Fordi så forstår jeg virkelig ikke at folk kan blive ved med at holde til det... Det er simpelthen så længe siden at jeg har oplevet det sidst, at jeg slet ikke kunne huske den der følelse. Og hvad gør man så? Fordi jeg kan jo fandme heller ik lade ham se hvor skingrende vanvittig jeg i virkeligheden er...

jeg er et ynkeligt ynkeligt menneske...

onsdag den 6. oktober 2010

VRED, frustreret og pisserasende... lige på kanten til at eksplodere

jeg...er....så.....S U R!!!

Jeg forsøger virkelig alt hvad jeg kan at være overskudsagtig og rummende og alt det der pis overfor eksen. Og jeg synes faktisk selv det går godt. Jeg har sårn forsøgt at lade være med at være alt for dømmende, synes ik rigtig det har været fair.. MEN jeg har i den grad brug for at gøre det lige nu.
Et eller andet klogt menneske har engang lavet en undersøgelse der har vist at det der skændes mest om i et parforhold er penge.. det kan jeg pludseligt levende sætte mig ind i, PÅ TRODS AF AT VI FANDME IKKE ER SAMMEN LÆNGERE!! Fordi... vi sidder jo i den situation at vi stadig har fællesøkonomi, vi betaler halvdelen af hinandens huslejer og faste udgifter. Det var en af betingelserne for at JEG skulle blive boende i huset, på trods af at min indkomst er en SU og han er leder, og derfor vældig godt betalt.

Nu viser det sig så at han KRAFTEDEME har aftalt med arbejdet at han får noget af lønnen udbetalt under bordet... så det KUN er ham der får glæde af det... Jamen tak!! Jeg har INTET forlangt overhovedet af ham.. han skal ik betale nogen som helst form for børne eller ægtefællebidrag, fik hovedparten af møblerne, bilen, en ny lejlighed, og vi har delt børnene 50/50.

Det kan godt være det er mig der er uretfærdig her, og at jeg i morgen tænker... roooolig nu LMP det er da ok at han er træt af at skulle dele sine penge med dig, men idag... IDAG er jeg flintrende rasende!!!!!

tirsdag den 5. oktober 2010

når Fodboldvennen snacker...

Andre mennesker siger til mig at han er lækker. At han er pæn. At han er tiltrækkende. At DET kan de godt forstå. Jeg kan bare SLET ikke se det!!! Jo altså jeg kan da godt se at han ik er grim... men lækker!? Arh der er vist noget nogen har misforstået!!

Der er ikke en eneste hans fodbolddrenge der tror på at vi ikke har været sammen. Første gang jeg møder nogle af hans venner skal jeg med garanti sætte tid af til at forklare A. NEJ vi er ikke kærester B. Vi har ikke været sammen, og C. Vi kommer heller aldrig til det.
Men altså han scorer simpelthen på stribe. Og det er de lækreste piger! Jeg kan S I M P E L T H E N ikke forstå det? Det er oftest når han har drukket, på byture, til fest osv. og tro mig... han er fandme ik særlig charmerende når han er fuld! Han er typen der bogstaveligt talt vælter rundt, og lægger an på alle.
I fredags ringede han til mig (imens jeg var hjemme hos chokolademanden) for at fortælle at han havde scoret en pige på pizzariaet på vej hjem fra byen!! Han kan hverken huske hvad hun hedder eller hvem hun er, men på en eller anden måde var hun ihvertfald landet i hans seng...

Anyways.. når vi er i skole, så sidder vi ved siden af hinanden. Det fører til mange sjove oplevelser. En af mine favoritter er når han snacker... Det foregår simpelthen via Facebook. Hvis han keder sig, så går han igang med at tjekke lækre kvinder. Dem han allerede har scoret, dem han er igang med at score, dem han gerne vil score, veninder af veninder osv.... og HOLD NU OP hvor er det sjovt at se på!! Alle andre sidder og skriver lidt til hinanden, nogen spiller 7 kabale eller nogle af de der små spil der er på computeren, nogle laver rent faktisk notater og andre står helt af, men Fodboldvennen.. han snacker bare. Det mest utrolige i det, er jo så at han rent faktisk scorer de her piger... Så han har altid en ny en at vise mig;)

Opfører han sig som en player? Måske endda som et svin? JA DA! Men hvor er det da fantastisk sjovt at stå på sidelinjen og følge med. Fordi er der noget han ikke er... så er det en dårlig ven!

mandag den 4. oktober 2010

med sommerfugle i maven...

det har lige taget mig et par dage at blive klar til at skrive det her indlæg.

Jeg var jo på date... og den varede fra kl 19 fredag til kl 15 lørdag. og jeg tog kun hjem der lørdag fordi jeg var nødt til det. Havde en aftale lørdag aften, og skulle arbejde søndag. Så du kan nok regne ud at det var fantastisk? Et af højdepunkterne var lørdag formiddag, da J's mor ringede. Ja hun vidste nemlig at jeg skulle komme fredag. Jeg ved ihvertfald hvordan det ser ud når voksne mænd krummer tæer nu. "er hun der stadig!?" HAhahahahaha... det ku SÅ meget ha været min mor det der. Men nu var det heldigvis hans, og så kunne jeg jo sagtens grine af det.

Han var virkelig fantastisk. Og det var endnu bedre at få lov til endelig at kysse ham, end jeg havde kunnet håbe på. Og på trods af at vi begge havde pænt høje forventninger, så blev vi bestemt ikke skuffede.. tværtimod. Det var egentlig meningen at vi skulle se film, men det kom vi aldrig til. Tilgengæld fik vi snakket hele natten, og hørt musik, og indhentet al den fysiske kontakt som vi begge havde savnet.

og tænk engang, den her gang er der ikke noget men! Eller jo det er der selvfølgelig, intet er perfekt, men det er fandme godtnok tæt på!! Så... jeg glæder mig allerede til næste gang. Og jeg tror måske nok (pas på med at sige det højt) at ham her (åh nej nu kommer det) er (sssshhyyyy) kærestepotentiale (PIS jeg sagde det... nu går det galt!)

Og det bedste er... at han har det på samme måde!!!